×

Turite klausimų?

    ×

    Šriftas:

    Fonas:

    Iliustracijos

    2020 03 03 | Praktinė konferencija TELŠIUOSE „Kultūros vadybos ir politikos problemos, jų sprendimo būdai“

    Renginio data: 2020-03-03
    Laikas: 10:00
    Vieta: Žemaitės dramos teatras (Respublikos g. 18, Telšiai)

    Konferencija

    Registracija baigta

    Publikavimo data: 2020-02-18
    Peržiūrų skaičius: 600

    LMTA Karjeros ir kompetencijų centras kviečia į praktinę konferenciją „Kultūros vadybos ir politikos problemos, jų sprendimo būdai“, kuri vyks 2020 m. kovo 3 d., antradienį. 10.00-16.00 val. Žemaitės dramos teatre, (Respublikos g. 18, Telšiai).

    Kultūros organizacijos vis labiau patiria mažėjantį finansavimą, vangesnį gyventojų įsitraukimą į kultūros veiklas. Tokio tipo pelno nesiekiančios organizacijos yra priverstos ieškoti papildomo finansavimo, daryti vietos gyventojų apklausas, kad galėtų labiau pažinti savo lankytojų poreikius, atliepti jų lūkesčius. Tokioms organizacijoms yra svarbu suprasti visą kultūros politikos lauką, veikimo mechanizmą, kad galėtų strategiškai planuoti savo veiklą.

    Kultūros vadybos ir politikos konferencija yra reikalinga Lietuvos kultūros centrų atstovams, teatro, muzikos centrų vadovams, švietimo įstaigų atstovams, vykdantiems kultūros edukacijos programas, muziejų, bibliotekų ir kitų kultūros bei ne pelno siekiančių organizacijų darbuotojams. Ypatingai ši konferencija yra reikalinga Lietuvos regionuose dirbantiems specialistams, kurie ne visada turi galimybę įgyti profesinių ir kontekstualių žinių ir įgūdžių, apibrėžiančių universalius kultūros vadybininko vaidmenis skirtinguose kultūros vadybos ir kultūros politikos kontekstuose.

    Ši konferencija geografiškai orientuota į svarbiausius centrus, kurie buria kultūros institucijas (Telšius, Druskininkus, Vilnių).

    Programos tikslas – siūlomos konferencijos tikslas perteikti teorines ir praktines žinias apie kultūros vadybą, politiką, finansavimo paiešką, strateginį planavimą kultūros vadybininkams ir regionų kultūros politikams.

    Kvalifikacijos tobulinimo seminaras, praktinė konferencija „Kultūros vadybos ir politikos problemos ir jų sprendimo būdai“
    Data: 2020m. kovo 3 d., antradienis
    Laikas: 10.00 – 16.00 (8 akad. val.)
    Vieta: Žemaitės dramos teatras (Respublikos g. 18, Telšiai)

    Tikslinė grupė: mokyklų vadovai, pavaduotojai, savivaldybių politikai, atsakingi už kultūros politikos įgyvendinimą regionuose,kultūros centrų vadovai, teatro, muzikos centrų atstovai, muziejų, bibliotekų ir kitų kultūros ne pelno siekiančių organizacijų darbuotojai, aukštesnio lygio švietimo vadovai.

    REGISTRACIJA el. paštu ieva.gaizutyte@lmta.lt

    Seminaro dalyviams bus išduodami akredituoto LMTA Karjeros ir kompetencijų centro KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PAŽYMĖJIMAI (veiklos vertinimo ir akreditavimo pažyma Nr. KT3-2).

    Dalyvio mokestis 5,5€.

    Programos uždaviniai:

    Mokymosi programa siekiama, kad šios programos dalyviai, kultūros vadybininkai:

    • ugdytų sėkmingam darbui bei kultūrinės veiklos organizavimui būtinas nuostatas;
    • ugdytų mokymosi gebėjimus, reikalingus kultūros puoselėjimui ir sklaidai;
    • įgytų mokymosi veiklai reikalingo nusimanymo apie mokymosi procesą, būdus, strategijas, galimybes ir šaltinius.

     

    Konferencijos organizatoriai, partneriai:

    Organizatoriai:

    • Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Teatro ir kino fakultetas, Meno vadybos skyrius
    • Telšių rajono savivaldybės kultūros centras
    • Lietuvos muzikos ir teatro akademija
    • LMTA Karjeros ir kompetencijų centras

    Partneriai:

    • Telšių rajono savivaldybė

     

    BENDRAUKIME:
    LMTA Karjeros ir kompetencijų centras
    Tel. nr. +370 686 72012; (8 5) 26 111 42
    kkcrenginiai@lmta.lt
    www.kkc.lmta.lt
    Draugaukime Facebooke

    Sutinku, kad mano pateikiamus asmens duomenis AKK naudotų tiesioginės rinkodaros tikslais (siunčiant naujienlaiškius, reklamą ir kitus informacinius pranešimus) ir patvirtinu, kad susipažinau su Privatumo politika.