×

Turite klausimų?

    ×

    Šriftas:

    Fonas:

    Iliustracijos

    2020.02.05 ir 12 || Tęstinis seminaras „Natų rinkimo programos Sibelius teorija ir praktika. Įvadinis kursas darbui su notografijos programa Sibelius (7, 8, 2019 m. versijomis)“

    Renginio data: 2020-02-05
    Laikas: 10:00-14:30
    Vieta: LMTA I (Centriniai) rūmai, (Gedimino pr. 42, Vilnius)

    Seminaras

    Registracija baigta

    Publikavimo data: 2020-01-07
    Peržiūrų skaičius: 597

    Kviečiame į LMTA Doc. dr. Martinš Vilums seminarą „Natų rinkimo programos Sibelius teorija ir praktika. Įvadinis kursas darbui su notografijos programa Sibelius (7, 8, 2019 m. versijomis)“. DĖMESIO!!! Keičiama seminaro data! Seminaras vyks 2020 m. vasario 5 d. ir 12 d., trečiadieniais,  10.00 val. LMTA I (Centrinių) rūmuose. Registracija iki vasario 3 d.

    Seminarų ciklas skirtas teorinėms ir praktinėms programos Sibelius studijoms ir šios programos pritaikymui muzikos pamokose. Šiandien kompiuterinės technologijos gali itin palengvinti ir praturtinti muzikos mokytojo darbą, todėl labai svarbu, kad mokytojas gebėtų jomis naudotis. Programa Sibelius, šiuo metu ypač paplitusi ir plačiai naudojama daugelio šalių mokymo įstaigose bei leidyklose, turėtų būti labai naudinga ir muzikos mokytojams. Kurse išdėstomi programos Sibelius pagrindai, kurie leis studijuojantiesiems įvaldyti šią programą ir pritaikyti savo darbe. Kompiuterinių technologijų studijavimas padės mokytojams tobulinti savo kvalifikaciją, o jų pritaikymas darbe suteiks daug praktinės naudos ir pakels šį darbą į naują lygmenį.

    Programos tikslas – Supažindinti klausytojus su kompiuterinės notografijos programa Sibelius, ugdyti gebėjimą naudoti programą muzikos pamokose bei užklasinėje veikloje.

    REGISTRACIJA (iki vasario 3 d.)

    © LMTA KKC nuotr.
    Tęstinis seminaras Vilniuje „Natų rinkimo programos Sibelius teorija ir praktika. Įvadinis kursas darbui su notografijos programa Sibelius (7, 8, 2019 m. versijomis)“, Doc. dr. Mārtiņš Viļums
    Data: 2020 m. vasario 5 d. ir 12 d., trečiadieniai
    Laikas: 10.00 – 14.30 val. (18 akad. val.)
    Vieta: LMTA I (Centriniai) rūmai, (Gedimino pr. 42, Vilnius)
    Kaina: 52.00 Eur (18 akad. val.)
    Tikslinė grupė: Dalykų mokytojai (muzikos mokytojai)

    Seminaro dalyviams bus išduodami akredituoto LMTA Karjeros ir kompetencijų centro KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PAŽYMĖJIMAI (akreditavimo pažymėjimas Nr. KT3-2).

    Programos uždaviniai:

    • Išsiaiškinti pagrindinius programos Sibelius veikimo principus, juos įvaldyti;
    • Ugdyti gebėjimą įgytas teorines žinias pritaikyti praktikoje, t. y. muzikos pamokose ir užklasinėje veikloje.

    Kompozitorius ir muzikologas Mārtiņš Viļums gimė Rygoje. Ten mokėsi akordeono Jāņio Mediņo vidurinėje muzikos mokykloje (1991–1996) ir paraleliai Latvijos muzikos akademijoje paruošiamajame kurse studijavo kompoziciją pas Pēterį Plakidį. 1997 m. atvykęs į Lietuvą vienerius metus mokėsi LMTA akordeono klasėje, nuo 1998 m. perėjo į kompozicijos klasę pas Julių Juzeliūną (1998–2000), vėliau kompozicijos mokėsi pas Rimantą Janeliauską (2000-2006). Studijuodamas kompoziciją LMTA baigė bakalauro, magistro bei aspirantūros studijas. 2011 m. LMTA įgijo humanitarinių mokslų daktaro laipsnį muzikologijos srityje (darbo vadovė prof. hab. dr. Gražina Daunoravičienė). Disertacijos tema – Kompoziciniai muzikinio erdvėlaikio artikuliacijos principai (skambesio suerdvinimo aspektai XX a. II pusės – XXI a. pradžios muzikoje).

     

    BENDRAUKIME:
    LMTA Karjeros ir kompetencijų centras
    Tel. nr. +370 686 72012; (8 5) 26 111 42
    kkcrenginiai@lmta.lt
    www.kkc.lmta.lt
    Draugaukime Facebooke

    Sutinku, kad mano pateikiamus asmens duomenis AKK naudotų tiesioginės rinkodaros tikslais (siunčiant naujienlaiškius, reklamą ir kitus informacinius pranešimus) ir patvirtinu, kad susipažinau su Privatumo politika.